M44 Futás-Kerékpár és Görkori Túra Tiszakürt-Kondoros

M44 Futás-Kerékpár és Görkori Túra Tiszakürt-Kondoros 
 2019. szeptember 14.

Igen szeles, de napsütéses időben zajlott az M44 gyorsforgalmi úton Tiszakürt-Kondoros között az 58,4 km-es táv megtétele, teljesítése. A lehetőségek a következők voltak: 8 és 9:00 óra között kerékpáros rajt, 9:30 órakor görkoris rajt, 10:00 órakor 2-4 fős csapatokban váltófutás rajt A színes rajtszámmal rendelkezők (700 fő) a Kondorosi Csárdánál befutó csomagot, érmet kaptak, majd három időpontban bográcsgulyás volt az ebéd. Sok-sok kunszentmártoni választhatott a lehetőségek közül, de az ország különböző
pontjaiból jöttek érdeklődők, többek között a Balatonkör Sportegyesület tagjai is.
Vincze Béla résztvevő

„A mi versenyünk”

Amint kiírásra került az esemény, azonnal eldöntöttem, hogy nekünk itt futnunk kell csapatban. Nem is a verseny miatt, hanem mert több lehetőség nem lesz rá, hogy egy ilyen újonnan elkészült úton fussunk. Amint a csapatunk összeállt, be is neveztünk, 4 fős váltóra, és úgy döntöttünk, hogy mindenki fut egy jólesőt. Nagy élmény volt, a szervezők profi módon megszervezték a frissítő- és váltópontok elhelyezkedését. Ezen a napon miénk volt az egész út, 58,4 km erejéig. A nagy szél és a meleg ellenére is sikerült jó hangulatban teljesíteni a távot, jól estek a a szurkolók biztatásai. Nagy meglepetésünkre a célban kiderült, hogy a női 4 fős váltó 3. helyezését sikerült megszereznünk.

Csapatunk tagjai: Lengyelné Máthé Laura (9,5 km), Szabóné Táborosi Hajnalka (21,5 km), Olajos Mariann (12 km), Szöllősi Nóra (14,4 km).
Szabóné Táborosi Hajnalka

A hozzászólások nem engedélyezettek!